Executam porti si garduri din fier forjat, porti teava rectangulara, balustrade fier forjat, balcoane fier forjat, balcoane teava rectangulara, copertine terase, gratii, grilaje, confectii metalice diverse, banci fier forjat.

     Expresia bate fierul cat e cald este pusa in practica de catre personal pregatit si instruit pentru executia lucrarilor din fier forjat.

     Prin executia unei porti din fier forjat dati cu adevarat valoare casei si curtii dumneavoastra, iar prin executia unei balustrazi din fier forjat cu siguranta veti obtine interiorul casei la care ati visat.

     Lucrarile efectuate de catre noi sun grunduite cu un grund anticoroziv sintetic pe baza de rasini alchidice modificate, in unul sau doua straturi in functie de preferintele clientului, apoi se aplica vopseaua dupa culoarea aleasa iar apoi se trece la antichizarea lucrarii dupa nuanta dorita cupru, auriu, argintiu, violet, albastru sau diferite combinatii dupa preferintele fiecaruia.

FIER FORJAT - BOTOSANI

      Din 2007 avem cel mai bun raport pret calitate!

      Deoarece folosim materiale de cea mai buna calitate lucrarile efectuate de catre noi beneficiaza de o garantie de 12 luni.

FIER FORJAT - BOTOSANI FIER FORJAT - BOTOSANI

      Moda trece, vremurile se schimba, dar lucrarile efectuate din fier forjat rezista mai multe generatii !

      La cerere putem efectua si lucrari unicat dupa cerintele arhitectilor, constructorilor sau a proprietarilor.

FIER FORJAT - BOTOSANI FIER FORJAT - BOTOSANI

      Dupa preferintele si bugetul fiecarui client, lucrarile pot fi executate din fier forjat sau teava rectangulara amprentata sau lisa.

      Contact: ing. AVASILENEI DANIEL

      telefon: 0744707280

      email: [email protected]

OFERTA:

      Porti teava rectangulara, fara accesorii si fara montaj: 1500 RON / set

FIER FORJAT - BOTOSANI FIER FORJAT - BOTOSANI FIER FORJAT - BOTOSANI
FIER FORJAT - BOTOSANI